fbpx

A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

 

A rendelésed végösszegétől függően az alábbi szállítási lehetőségek állnak a rendelkezésedre: 

- 20 000 Ft alatt

1. Házhozszállítás a Magyar Postával (MPL): 1 290 Ft

2. FOXPOST csomagautomata: 490 Ft

3. MPL csomagautomata: 490 Ft

4. Személyes átvétel (rendezvényeken és vásárokon): 0 Ft

- 20 000 Ft felett

1. Házhozszállítás a Magyar Postával (MPL): INGYENES!

2. FOXPOST csomagautomata: INGYENES!

3. MPL csomagautomata: INGYENES!

4. Személyes átvétel (rendezvényeken és vásárokon): INGYENES!

 

Mind a FOXPOST, mind az MPL csomagautomata esetén a vásárlásnál található megjegyzés rovatban kell feltüntetned az automata számát, illetve nevét, melyhez a vásárlás folyamán adunk további segítséget!

További kérdés esetén fordulj hozzánk bizzalommal:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az ÁSZF szállítással kapcsolatos részei: 

7. KISZÁLLÍTÁS 

7.1. A rendeléseket Szolgáltató általában 4 munkanapon belül tudja teljesíteni, amennyiben az adott termék raktáron van. Szolgáltató törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén Szolgáltató minden esetben írásban értesíti a Felhasználót és tájékoztatja a megrendelés teljesítésének pontos idejéről.

7.2. Szállítási címnek minden esetben olyan címet adjon meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8 és 18 óra között folyamatosan tartózkodik és a terméket át tudja venni.

7.3. A Felhasználó köteles a kiszállítás vagy személyes átvétel esetén az átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét, a termékek darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni, amennyiben mindent rendben talált a termékkel kapcsolatban. Ha sérült a csomagolás vagy a termék, a Felhasználónak a helyszínen kérnie kell jegyzőkönyv felvételét a hibáról. A nem sértetlen csomagolású terméket a Felhasználó csak saját felelősségére veheti át. A Szolgáltatónak utólag jegyzőkönyv nélküli mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Az átvételi elismervény aláírásával a Felhasználó ugyanis elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

7.4.Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, melyben tájékoztatja a Felhasználót a csomagjának átvételi lehetőségéről, esetleges újbóli kézbesítés tényéről.

8. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

8.1. Csomagponton automatából történő felvétel esetén 

Bruttó 490 Ft

Bruttó 20000 Ft (szállítási költség nélkül) feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

8.2. MPL házhozszállítás esetén

Bruttó 1290 Ft

Bruttó 20000 Ft (szállítási költség nélkül) feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

8.3. Személyes átvétel esetén 

Minden esetben 0 Ft

 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2020
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.
További részletek