A myskin arckrémek, testápoló krémek bőrmegújító, bőrfeszesítő hatással, károsanyag mentes, tisztán természetes összetevőkből készülnek az érzékeny bőrnek is.

Breadcrumbs

Szépség & Egészség

Tanácsok, fortélyok és érdekességek

Agyagos arcpakolás #ígycsinálomén

Személyes találkozásaink alkalmával már nagyon sok mindenkinek ajánlottam az agyagos arcpakolást, ami szerintem az egyik legegyszerűbb, leghatékonyabb és legkíméletesebb bőrtisztítás. Sőt frissen elkészíthető, személyre szabható. Ami engem illet az arcpakolások és radírok tekintetében abban hiszek, amit használat előtt frissen készítünk el és használunk fel.
#személyes #arctisztítás #ígycsinálomén

Azt hiszem talán ez legfőbb oka annak is, hogy ez elmúlt években még egyetlen egy arcpakolás, vagy arcradír recept sem született :)) Mivel ezeket alkalomszerűen használjuk, az elkészítésük pedig kb. 2 percet igényel érdemes rászánni ezt a kis időt a bőrünk szépségének és egészségének érdekében.

A zöld és a fehér agyagot használom előszeretettel, tisztítás tekintetében a fehérrel szoktam dúsítani a zöldet, mivel érzékeny a bőröm, így időnként tisztán a zöld sok (felkenéskor kicsit csipő érzés, majd lemosás után piros bőr szokta ezt jelezni, de ez legkésőbb reggelre el is múlik). A fehér és zöld 50-50%-os keveréke azonban már nem okoz ilyen tüneteket. A megfelelő arányt a bőr típusod szerint ki kell tapasztalni. Ha nagyon érzékeny a bőröd, kezd tisztán a fehérrel.
A maszk használatát megelőzi egy arclemosás és egy arcradírozás (a konyhából! :D, de ez már egy külön bejegyzést érdemel.)

De nézzük a maszkot:

Hozzávalók:

1 teáskanál zöld agyag,

1 teáskanál fehér agyag,

szükség szerint tisztított víz vagy ásványvíz, vagy növényi víz.

Eszközök:

1 tálka + 1 teáskanál (használat előtt alkohollal fertőtlenítsd le)

Miután összekevertem a porokat apránként elkezdem adagolni hozzá a vizet és addig keverem, míg egy krémszerű masszát nem kapok. Vigyázzatok épp mindig csak egy kicsit vizet adjatok hozzá, mert hamar tud híg lenni, akkor pedig nem fog fennmaradni az arcon.

Egyszerűen az ujjammal viszem fel és azért teszek még a szemöldököm alá is mert, itt időnként be-begyullad egy szőrtüszőm :O. Ha elkezd száradni (kb.10-15 perc), akkor lemosom, általában nem szoktam vele várni ilyen sokáig, ahogy a képen látszik, de nagyon belefeledkeztem valami tevékenységbe, így tovább maradt. 
Amikor épp nem követi egy újabb arcpakolás, akkor egy virágvizes vattakoronggal áttörlöm még a bőröm a záróakkord előtt, ami természetesen nem más, mint a profi páros, az Immortelle és a Rose

Ismerd meg a ♥︎myskin termékeket

 

Tetszett ez a cikk?  Oszd meg barátaiddal is:

 

 

Logo-footer

Kövesd az aktualitásainkat a közösségi oldalainkon!

Hírlevél

Legfrissebb ajánlatatainkhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!
© MYSKIN | 2019
Tisztelt Felhasználónk, tájékoztatjuk, hogy weboldalunk üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, melyek a felhasználói élmény javítására, a weboldallal kapcsolatos egyes visszaélések kiszűrésére, valamint kereskedelmi célokat szolgálnak. A Weboldal használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a Weboldal üzemeltetője cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.
További részletek